Gubbröra
125 g Anjovis (Gärna Grebbestads)
4 Ägg (Hårdkokta)
1 Röd Lök
0,50 dl Creme Fraiche
0,50 dl Dill (Hackad)
0,50 dl Gräslök (Hackad)
2 msk Majonnäs (Kan uteslutas om man vill)
Vitpeppar och salt efter smak
1
- Skala och hacka äggen grovt.
- Hacka anjovisen och rödlöken i mindre bitar.
- Hacka ned Dill och Gräslök
- Lägg tillsammans i en bunke och blanda ned övriga ingredienser. Smaka av med peppar och eventuellt salt.
Låt den gärna stå minst 1 dag innan ni ska äta den
Ingredienser
125 g Anjovis (Gärna Grebbestads)
4 Ägg (Hårdkokta)
1 Röd Lök
0,50 dl Creme Fraiche
0,50 dl Dill (Hackad)
0,50 dl Gräslök (Hackad)
2 msk Majonnäs (Kan uteslutas om man vill)
Vitpeppar och salt efter smak