Gubbröra

SvårighetsgradNybörjare
mängd4 portioner
Tillagningstid13 minuter
 125 g Anjovis (Gärna Grebbestads)
 4 Ägg (Hårdkokta)
 1 Röd Lök
 0,50 dl Creme Fraiche
 0,50 dl Dill (Hackad)
 0,50 dl Gräslök (Hackad)
 2 msk Majonnäs (Kan uteslutas om man vill)
 Vitpeppar och salt efter smak
1
  • Skala och hacka äggen grovt.
  • Hacka anjovisen och rödlöken i mindre bitar.
  • Hacka ned Dill och Gräslök
  • Lägg tillsammans i en bunke och blanda ned övriga ingredienser. Smaka av med peppar och eventuellt salt.

Låt den gärna stå minst 1 dag innan ni ska äta den

Ingredienser

 125 g Anjovis (Gärna Grebbestads)
 4 Ägg (Hårdkokta)
 1 Röd Lök
 0,50 dl Creme Fraiche
 0,50 dl Dill (Hackad)
 0,50 dl Gräslök (Hackad)
 2 msk Majonnäs (Kan uteslutas om man vill)
 Vitpeppar och salt efter smak
Gubbröra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *